Pagina's

vrijdag 27 juni 2014

NK Ahoy Rotterdam 2014

Zondag 22 juni was het weer zo ver. We hebben weer mee gedaan aan het NK streetdance in ahoy Rotterdam. Het Nk was van het KNGU. We hebben 2 voorrondes moeten doen en toen mochten we dus meedoen aan het  NK.

De dag begon vroeg. We moesten om kwart voor 8 al bij Flik Flak zijn. We moesten 3 kwartier rijden naar Rotterdam. Toen we aankwamen begonnen we gelijk met opmaken en de haren doen. We konden nog niet naar de kleedkamers dus hebben we het gewoon voor bij de ingang gedaan. Toen het bijna tijd was dat de wedstrijd begon gingen we toch maar naar binnen.

Als eerste moest een andere groep van Flik flak dus die gingen we goed en hard aanmoedigen. Toen gingen we maar omkleden en ons nog wat meer klaarmaken. Ook hebben we nog even geoefend want we hadden nog nooit echt met de hele groep gedanst. Er kon altijd wel iemand niet. De formaties en verwisselingen waren belangrijk want als je tegen iemand aan botst gaan er veel punten van je score af. 

Toen waren we aan de beurt. Het dansen ging heel snel voorbij. Het ging best goed alleen er zaten wel een paar foutjes in. Ik maakte een best grootte fout... Ik deed een stukje van 2 seconden verkeerd haha. Het viel wel op ;p

Nu was het pas half 12, om kwart over 3 was de prijsuitreiking. We moesten dus nog heel lang wachten. We hebben gekeken bij andere groepen en we hebben lekker een swirl gegeten.

Toen was het kwart over 3. We moesten met zn alle gaan zitten. Sommige van ons maakte wel grapjes van zullen we naar huis gaan... we wisten namelijk dat we niet gingen winnen. Toen was onze categorie aan de beurt. 

En op de 3e plaats..... van stichting Flik Flak BREAKTRHOUGH



We keken elkaar verbaasd aan en vergaten zelfs om te gillen!!! We zijn gewoon 3e... Niemand had het verwacht. We zijn 3e van de 8. Vorig jaar waren we 2e van de 4. We zijn dus eigenlijk beter dan vorig jaar. Met vorige wedstrijden van de KNGU waren we ook niet heel hoog geeindigd. Bij 1 wedstrijd 6e en bij de andere 8e. Dus echt NIEMAND had verwacht dat we 3e zouden worden. 


We zijn erg trots!!

Bedankt voor het lezen
Kusjes Quintyy

3 opmerkingen:

  1. Wat hebben jullie het goed gedaan zeg! :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat goed! Jij deed toch ook mee aan Shell We Dance? :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jaa dat klopt. We hebben aan Shell we dance, KNGU en de haff meegedaan. :)
      xx

      Verwijderen