Wat je er voor nodig hebt:
♡ 110g biscuitjes♡ 100g maltesers
♡ 100g pure chocolade
♡ 100g melk chocolade
♡ 100g boter
♡ 3 eetlepels stroop
Als eerst leg je in de binnenkant van een schaal vershoudfolie, zo kun je de cake er later makkelijk uithalen. (ik heb een uiteindelijk een andere schaal gebruikt daarom is de cake nu rond)
Daarna pak je een pannetje en die zet je op laag vuur. Hier doe je de melk en pure chocolade in, de 100g boter en de stroop. Laat dit zo even opstaan totdat het allemaal gesmolten is en alles glad is, als het glad is gooi je de biscuitjes er verkruimeld bij niet al te klein maken. Als alles goed gemengd is doe je de maltesers erbij, roer alles even snel door want de maltesers mogen niet smelten.
Daarna doe je het mengsel in de schaal en zet je het voor ongeveer 2 uur in de koelkast, kan ook langer zijn. En klaar is je malteser cake, smakelijk!
Kusjes Lieke
Lekker hé! ik maakte hem een tijdje terug ook. Mmm
BeantwoordenVerwijderen