Pagina's

zondag 8 december 2013

OOTD: Dance to the music

Een laat artikel vandaag maar ben net thuis van een wedstrijd. Zoals jullie al in het artikel van Quinty hebben kunnen lezen zitten wij in een wedstrijdteam, vandaag was onze eerste wedstrijd van het seizoen. Geen winnaarsplaats maar hebben het nog best goed gedaan. Bij dansen hoort natuurlijk ook leuke kleding en daar gaat mijn artikel vandaag over, ootd van onze danskleding.
Veel kritiek op de kleding gehad maar vind het zelf wel leuk en een stoere look hebben. De kleding die we aanhadden bestond uit twee kleuren, rood en zwart. We hadden een drukke print legging aan. De ene helft had een zwarte blouse met een rode bandeau en de andere helft had een rode blouse met een zwarte bandeau. In ons haar hadden we zo'n rode boeren zakdoek (allemaal verschillend). Er was veel kritiek op de blote buiken dus de kleding word bij de volgende wedstrijd aangepast.
sorry voor de staande foto's ze zijn niet zelf gemaakt.
 
Ook iedereen had zijn haar anders. De volgende wedstrijd is in Januari en we hebben er allemaal heel veel zin in, hopen op een goede wedstrijd met wel een winnaarsplek

Kusjes Lieke

Geen opmerkingen:

Een reactie posten