Pagina's

maandag 2 december 2013

Horoscoop December

 
Nieuwe maand, nieuw sterrenbeeld, nieuwe Horoscoop. Op 23 november is het sterrenbeeld Boogschutter begonnen, ik ga jullie nu vertellen wat de horoscoop voor Boogschutter is, nieuwsgierig. Lees Verder.
De geluksdagen van een boogschutter zijn:  2, 3, 10, 11, 21 december

De pechtdagen van een boogschutter zijn: 8, 9, 15, 16, 23 december

Liefde bij de Boogschutter zal er meer begrip te komen voor de partner. Maar dat zal ook wederzijds zijn. Van een sleur in de liefde is in elk geval totaal geen sprake, want dit is het jaar, waarin de spanning op liefdesgebied weer in alle facetten merkbaar is. Singles met het sterrenbeeld Boogschutter kunnen na een verbroken relatie weer openstaan voor anderen. Zodra daaraan toegegeven wordt, zal de liefde als vanzelf opbloeien en uitgroeien tot een waardevolle liefdesrelatie. De vriendenkring blijft hetzelfde. Uit de horoscoop kan niet opgemaakt worden, dat zich in de vriendenkring namelijk grote veranderingen voordoen. In de familie wel, want er volgt zeker gezinsuitbreiding.

Financiën 

De horoscoop voor de Boogschutter laat uitschieters zien op het financiële vlak. Extra geld is altijd welkom en zeker met de grote uitgave, die voor de deur staat voordat de zomer in alle hevigheid is losgebarsten. Dat extra geld komt in elk geval op tijd, zodat de Boogschutter zich geen financiële rampspoed in het hoofd hoeft te halen. De maandelijkse inkomsten zullen alleen veranderen als er zich op het gebied van de carrière grote wijzigingen voordoen. Mocht er aan het einde van de maand wat geld over blijven. Zet het dan even opzij op bijvoorbeeld een spaarrekening.

Carrière

De Boogschutter heeft het met betrekking tot de carrière volgens de horoscoop helemaal zelf in de hand. Dat betekent dus dat er kansen worden geboden om van functie, werktijden of zelfs werkgever te veranderen. Wel eens nagedacht over een zelfstandig bestaan? Op het werk verschijnt een nieuwe collega, die niet altijd even goede bedoelingen heeft. Wees niet te loslippig tegen deze nieuwe collega, want dat komt op uw bordje terug.

Persoonlijke ontwikkelingDe zelfontplooiing komt even stil te staan bij de Boogschutter. In elk geval op het geestelijke vlak. De Boogschutter horoscoop laat namelijk wel de komst van extra energie zien en dat wordt veroorzaakt door meer te gaan bewegen. Daarvoor hoeft niet meteen de sportschool fanatiek te worden bezocht. Met de fiets naar het werk gaan draagt daar ook aan bij.

 
Ben je een boogschutter? Ik hoop dat deze horoscoop misschien een keertje waar is. Zelf heb ik het nog nooit meegemaakt.
 
Bedankt voor het lezen
Kusjes Quintyy

Geen opmerkingen:

Een reactie posten