Pagina's

zaterdag 30 november 2013

XOXO Gossip Girl

                                      Gossip Girl:
Gossip Girl is een Americaanse televisie serie en is begonnen in 2007, het laatste seizoen is dit jaar uitgebracht. De serie is gemaakt van de boeken die gemaakt zijn van gossip girl. Geschreven door Cecily von Ziegesar. De boeken heb ik niet gelezen maar de serie heb ik helemaal gezien!


Waar gaat het over:
Gossip Girl vertelt het verhaal van een aantal rijke tieners die leven in de Upper East Side in New York. Terwijl ze op het punt staan naar de meest belangrijke universiteiten te gaan, gebeuren er allerlei dingen onderling. De grote vragen zijn niet: wie studeert af met het beste cijfer. Maar eerder: Wie heeft het meeste geld, wie doet het met wie, wie is de Queen Bee van het Constance Billard en natuurlijk, wie gaat met wie naar het Prom? En wie kan je beter inlichten over iedereen die er toe doet dan Gossip Girl?  Gossip Girl heeft een website en weet élk schandaal van íedereen die er toe doet. Zij stuurt de hele serie door sms'jes naar iedereen met de nieuwste schandaligste roddels. Hoe je een Gossip Girl sms kan herkennen? Simpel. Iedereens mobiel gaat vlak na elkaar af. De serie draait om Serena van der Woodsen, Blair Waldorf, Dan Humphrey,Nate Archibald, Chuck Bass, Jenny Humphrey, Vanessa Abrams, Lily van der Woodsen, Rufus Humphrey en hun vrienden.

Personages:
Serena Van der Woodsen:
Serena was ooit het meest populaire meisje van school dat bekendstond om haar seksuele escapades en drank-en drugsgebruik. 


Blair Waldorf:
Blair is een populair lid van het leven in de bovenklasse én de beste vriendin van Serena. Ze is nogal onzeker en heeft het gevoel dat ze altijd moet concurreren met haar blonde vriendin. 

Dan Humphrey:
Dan is een tiener die op school niet opvalt. Hij is de oudere broer van Jenny en zoon van Rufus en heeft een oogje op Serena. 

Nate Achribald:
Nate is de meest populaire jongen van de school die op zowel Blair als Serena verliefd is. De keuzes die hij maakt zijn meestal op dwang van zijn vader, die het leven van Nate al helemaal uitgepland heeft.

Jenny Humphrey:
Jenny is de kleine zus van Dan en een eerstejaars op school. Ze wil niets liever dan bij het exclusieve clubje van Blair horen. Ze is ook heel veel bezig met mode en is een erg getalenteerde ontwerper.

Chuck  Bass:
Chuck is een manipulatieve cynist die overigens een grote rokkenjager is. Hij houdt van feesten en de regels overtreden en accepteert geen nee als antwoord. Hij wordt verliefd op Blair, maar hun passionele relatie is zeer ingewikkeld. Het is een geval van aantrekken en afstoten.

Er zijn in totaal 6 seizoenen, Je moet ze echt allemaal kijken. Het is echt een hele leuke serie en als je hem niet af kijkt blijft een vraag onbeantwoord! Wie is Gossip Girl?
Ik weet het al :)
Wil je het weten, ik zeg lekker niets. Kijk de serie maar!

Bedankt voor het lezen

Kusjes Quintyy

Geen opmerkingen:

Een reactie posten