Pagina's

maandag 25 november 2013

A day of my life: zwarte piet in het ziekenhuis

Vanuit school heb ik weer een hele leuke opdracht gekregen. Ik mocht gisteren namelijk zwarte piet spelen in het Jeroen Bosch ziekenhuis hier in Den Bosch! En dit was echt heel leuk, al die kindjes die je blij maakt met je aanwezigheid en de cadeautjes die ze krijgen. Ook werden er nog leuke vragen gesteld het was gewoon super leuk.

De dag begon al vroeg, om 10:00 moesten we aanwezig zijn. Begonnen rustig aan met schminken wat erg slecht gedaan werd, zelf mochten we niet schminken terwijl we daar speciaal een les voor hebben gehad. Je zag nog best veel witte vlekken en met je handen kon je de schmink er zo afvegen.
Om 13:00 konden we beginnen. Er was een speciaal podium voor ons, we moesten een soort van meleefverhaaltje doen. In het verhaaltje waren onze pepernoten kwijt en moesten we opdrachten doen om ze terug te vinden. We hebben nog liedjes gezongen en dansjes gedaan en toen kwam sinterklaas, wij als pieten hebben toen de pepernoten uitgedeeld. Toen sinterklaas weg ging konden we de cadeaus gaan uitdelen en dat was een chaos, iedereen wilde natuurlijk zijn cadeautje.

Ik heb het wel erg leuk gehad en super gezellig met de andere pieten.
Kusjes Lieke

Geen opmerkingen:

Een reactie posten