Pagina's

dinsdag 7 oktober 2014

Recept | Broodje carpaccio a la Lieke

Carpaccio, sinds stage zijn broodjes carpaccio en salades echt een guilty pleasure. Ergens lunchen? Doe mij maar een broodje carpaccio. Lekker uiteten? Mijn voorgerecht is een carpaccio salade! Vandaag laat ik jullie zien hoe ik een broodje carpaccio maak.

Wat heb je nodig?
♡ Carpaccio
♡ Italiaanse bol
♡ Groene pesto
♡ Rucola sla
♡ Parmezaanse kaas (geraspt)
♡ Pijnboompitten

Wat moet je doen?
Bak als eerst de Italiaanse bollen af in de oven. Als ze goed afgekoeld zijn kun je ze doorsnijden en besmeren met de groene pesto. Rode pesto mag natuurlijk ook maar persoonlijk vind ik de groene lekkerder.
Beleg de bol met de carpaccio, strooi de Parmezaanse kaas en de pijnboompitten hier overheen. Om het af te maken als extra doe je er rucola sla op.

Klaar is je heerlijke Italiaanse bol, smakelijk eten!

Extra!
Voor extra smaak kun je er truffelmayonaise of mosterddille saus overheen doen.

"food tastes better when you eat it with your family"

3 opmerkingen: