Deze taart heb ik gekozen te maken omdat we daar nog beslag voor hadden en het volgens mama de makkelijkste taart is om te maken:)
Benodigheden:
- monchou taartbeslag
- slagroom
- monchou kaas 2 pakjes
- 100 ml water
- vruchten voor op taart uit blik
- boter 60 gram
Stap 1: Smelt de boter in een pan en voeg daarbij het bodembeslag aan toe. Doe dit in de springvorm en klop het met een lepel aan. Laat dit 10 minuten in de koelkast staan.

Stap 2: Doe de monchou in een meng kom en mix het tot het een gladde hoop is. Ik voeg hierbij het water en het taartbeslag aan toe aan mix dit ook door elkaar heen tot het glad is geklopt. Doe nu de slagroom erbij en mix het 1 minuut.
Stap 3: Doe de mix met monchou,water,taartbeslag en slagroom in de springvorm en zet dit 2 a 3 uur in de koelkast om het te laten opstijven.
Stap 4: Als hij klaar is haal je hem uit de koelkast en doe je en vruchtjes op. Ookal zeg ik het zelf, het was heeeel lekker haha en een voordeel dat het niet in de oven hoeft.
EINDRESULTAAT
Kusjes Quintyy
Geen opmerkingen:
Een reactie posten