Pagina's

dinsdag 14 oktober 2014

Recept | Kip spinazie pasta

Dit is een recept dat ik van Renee geleerd heb op stage. Iedereen vond dit heel lekker en ik heb het nu ook al een aantal keer thuis gemaakt. Hier viel het ook in de smaak dus tijd om het recept met jullie te delen!

Wat heb je nodig? (3 personen)
♡ Blad spinazie (een zak)
♡ 3 tomaten
♡ 3 kipfilets
♡ Bakje roomkaas
♡ 300g fusilli
♡ Groene pesto

Wat moet je doen?
Snijd de kip in blokjes en doe dit in een pan met wat boter. Bak de blokjes goudbruin. Zet ondertussen een pan met water op en doe daar de fusilli in zodat het kan gaan koken. Als je dit hebt gedaan ga je de tomaat in blokjes snijden, doe deze daarna samen met de hele zak spinazie in de pan bij de kip.

Als de spinazie al drappig word kun je het bakje roomkaas in de pan erbij gooien. Laat alles hier ongeveer 5 minuten goed in bakken. Doe er voor de smaak nog een lepeltje groene pesto bij. Als de kip goed gaar is en de fusilli gekookt heeft kun je hem afgieten. Doe de fusilli op een bord en daaroverheen de kip spinazie.

Smakelijk eten!

"I don't care how late it is, when i wake up i'm eating breakfast"

1 opmerking:

  1. Dit heb ik vroeger ook zo vaak gegeten, super lekker! Ook lekker met boursin en pijnboompitten.

    BeantwoordenVerwijderen